header

inkoop h1inkoop h2 sloop
Is Uw auto rijp voor de sloop of overbodig? De vaste lasten en verplichtingen lopen door zolang U de geregistreerde kentekenhouder bent.

Bij ons vindt U een passende oplossing voor dit probleem. Wij bieden U de mogelijkheid om op een vertrouwde en verantwoorde wijze uw sloopauto bij ons in te leveren.

 

U kunt uw sloop of schade auto vrijblijvend aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., eventueel een foto toevoegen van de auto is mogelijk.

ook kunt U telefonisch contact opnemen van dinsdag tm vrijdag van 9:00-17.00 uur en zaterdag van 9:00-12:00uur

Tel. 040.2854905       Tel. 0651-353125 
inkoop h2 praktijk
Indien mogelijk brengt U samen met de auto en bijbehorende kentekenpapieren een bezoek aan ons bedrijf. Wij aanschouwen de auto vrijblijvend en doen U een prijsvoorstel. U ontvangt van ons direct een RDW-vrijwaringsbewijs.

Indien U niet in staat bent om met de auto bij ons te komen, dan belt U het nummer 040-2854905 voor een afspraak. Na telefonisch overleg kan er besloten worden om binnen onze regio de auto bij U te komen halen. In de meeste gevallen is het gratis of krijgt U van ons een vergoeding. U ontvangt direct een RDW-vrijwaringsbewijs.
inkoop h2 compleet
Nederlandse voertuigdocumenten zijn in de loop der jaren diverse malen gewijzigd. Er bestaan daarom verschillende combinaties. Het is zeer belangrijk om het meest recente kentekenbewijs in handen te hebben, daar bij afgifte van een nieuwe set voertuigdocumenten het voorgaande setje de geldigheid verliest. Om dit te kunnen vast stellen staat er aan de voorzijde een duplicaatcode vermeld. Tevens dienen de juiste GAIK kentekenplaten aanwezig te zijn. De laatste kenteken documenten zijn in de vorm van een pasje op credit kaart formaat. bij dit pasje heb je ook de tenaamstellingscode nodig om de auto over te schrijven. Deze code wordt met het pasje mee gestuurd toen de auto op naam gezet is. 1 code van 4 cijfers bij het overschrijven verkregen en de 2de code van 5 cijfers staat op het formulier waarmee het pasje verstuurd is vanuit het RDW.
inkoop h2 kwijt
Kentekencard kwijt, deze kan bij het RDW via DigiD opnieuw aangevraagd worden tevens krijgt U dan nieuwe tenaamstellingscodes, deze worden per post verstuurd. Daarna kan het voertuig gevrijwaard worden.

Kentekencard aanwezig maar tenaamstellingscodes zoek, dan kunnen deze bij het RDW met DigiD opnieuw aangevraagd worden, deze heeft U dan direct per mail. hiermee kan dan het voertuig gevrijwaard worden.

Papieren kenteken niet compleet (3 delen), Dan kunt U via DigiD bij het RDW een kentekencard en tenaamstellingscodes aanvragen voor het voertuig. hiermee kan dan het voertuig gevrijwaard worden.
inkoop h2 meer
Auto┬┤s met hoge kilometerstanden of defect.
Personen / bestelbussen en campers(ook met mankementen)
Jeeps, 4x4 - terreinwagens. (defect of schade is geen bezwaar)
Schadeauto┬┤s (jong en oud), ook met motorschade.
Vrachtwagens, touringcars en veewagens met of zonder defect / schade.
Motorfietsen en motorscooters (schade of defect is geen bezwaar)
Kampeerwagens en caravans in redelijke tot goede conditie
Aanhangwagens en trailers.
Etc. etc.